Exclusief, modern, jong, comfortabel en luxueus: zo vat u onze VIP-touringcars het beste samen.

Deze vijfsterren touringcars voegen een nieuwe dimensie toe aan het zakelijk reizen en vormen een unieke setting voor een vergadering of presentatie. Litax Reizen beschikt over twee VIP-touringcars waarvan de 10 meter touringcar uitgevoerd is met conferentie- / lounge zithoek en tafels, de ander, onze 13 meter touringcar kan alleen uitgevoerd worden met 4, 6 of 8 tafels.
De VIP-touringcars beschikken over lederen stoelen, een toilet, bar met koelkast, goede verwarming, airconditioning, audio-installatie, DVD, TV, dubbele beglazing en luchtvering.
De touringcars zijn voorzien van verstelbare fauteuils met veiligheidsgordels, voetsteunen en bekerhouder en hebben zelfs een laptop-aansluiting met 230V-stopcontact, ook ideaal voor uw bedrijfspresentratie tijdens uw reis. De indeling voor wat betreft aantal zitplaatsen kunnen wij in overleg met u bepalen.

Zoekt u een touringcar voor een project, beurs, evenement en wenst u deze in uw huisstijl of presentatie te beletteren, dan is dit ten alle tijde bespreekbaar.

Ons wagenpark voldoet aan de modernste techniek en milieueisen, zodat u met name in het buitenland niet geconfronteerd wordt met toelating.

Afhankelijk van uw vraag, passen wij deze VIP-touringcars naar uw wensen aan. Maar ook onze enkeldeks- en dubbeldekstouringcars kunnen omgebouwd worden naar VIP-indeling.

In samenwerking met onze cateraar kan ook koffie met gebak, een hapje, drankje of lunch worden verzorgd.