29, 35, 50, 54, 62, 70 persoons bussen

Litax Reizen beschikt over een gevarieerd aantal touringcars. Onze enkeldekstouringcars zijn door hun uitvoering uitermate geschikt voor zowel korte tripjes als lange reizen. Onze touringcars zijn er in verschillende formaten waaronder 29, 35, 50, 54, 62 en 70 zitplaatsen. Voor kleinere gezelschappen beschikken wij over twee 10 meter touringcar met maximaal 35/36 zitplaatsen voorzien van luxe lederen en stoelen met stof bekleed. Naast onze standaard luxe touringcars voor 50 personen, hebben wij ook verlengde luxe touringcars die plaats bieden voor 62 en 70 personen. Kenmerkend voor deze bussen zijn de lage en toegankelijke in- en uitstapmogelijkheden.

Al onze touringcars beschikken over een toilet, DVD-speler, MP3 of I-pod aansluiting, navigatie, mogelijkheden tot bar met warme en koude dranken en voor uw veiligheid uiteraard veiligheidsriemen op alle zitplaatsen en een rolkooi.

Voor de lange afstand kan het interieur op Comfort of zelfs Royal Class niveau worden gebracht en ook kan er achter de touringcar een skibak of aanhangwagen worden gekoppeld voor de extra bagage.